Sopić uoči Lokomotive: Njihov rad treba biti putokaz i nama u Rijeci

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

LIDER tablice SuperSport HNL-a Rijeka u subotu će u 23. kolu domaćeg prvenstva ugostiti Lokomotivu. RIjeka će pokušati zadržati prednost nad drugoplasiranim Hajdukom, koji istog dana gostuje u Zagrebu kod Rudeša. Utakmicu je najavio trener Rijeke Željko Sopić:

"Posljednje tri godine igračke karijere sam proveo u Lokomotivi, kao i početak trenerskog staža kod Božidara Šikića. Vežu me lijepe uspomene za taj klub. S druge strane, igramo jako bitnu utakmicu. Postavit ćemo se dominantno pred našim navijačima. Izrazito respektiram trenera Silvija Čabraju i njegov rad, mislim da vodi Lokose preko sto utakmica.

Imaju jako dobru omladinsku školu koja svake godine iznjedri dva, tri mladića, a nekad i više, koji uđu u prvu momčad, a to bi trebao i nama u Rijeci biti putokaz budući da smatram da imamo puno veći bazen od onog koji gravitira Lokomotivi. Od prve minute krenut ćemo po tri boda pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti."

Vraćaju se Fruk, Dilaver i Goda

Sopić je najavio i povratak nekih igrača u kadar: "Krvna slika momčadi popravila se jako na bolje. Mislim da ćemo ovu utakmicu igrati samo bez Jankovića i Čabraje koji je ozlijeđen od ranije. Bogojević i Banda imali su virozu, vraćaju se Fruk, Dilaver i Goda."