LIGA PRVAKA

Španjolci: Ovo je Juventusov nekažnjeni kriminal. Gdje je VAR?

Screenshot: Twitter

JAKO OPASAN i nekažnjen start Juventusovog Adriena Rabiota na Samuelu Chukwuezeu iz Villarreala šokirao je igrače španjolske momčadi, ali i tamošnju javnost tijekom i nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka, u kojoj su ovi klubovi igrali 1:1. "Rabiotov kriminalni nasrtaj na Chukwuezea. Sudac nije dao crveni, a čak se ni VAR nije oglasio" piše Marca i dodaje:

"U 73. minuti utakmice njemački sudac Daniel Siebert oprostio je crveni karton veznjaku Juventusa. Rabiot se u borbi za ničiju loptu kopačkom zaletio u suparnikovo koljeno. Nevjerojatno, ali ni VAR nije smatrao da je ovo situacija koju bi naknadno trebalo pregledati i ocijeniti kao prekršaj za isključenje.

Upravo suprotno, sudac je dao žuti karton Geronimu Rulliju, zato što je Villarrealov golman ogorčen dotrčao s drugog kraja terena kao bi prosvjedovao jer mu je suigrač nekažnjeno brutalno napadnut. Tek nakon ovoga Siebert je Rabiotu dao karton, ali samo žuti."

Marcin sudački ekspert Pavel Fernandez komentira: "Jasno je da je Rabiot u duel išao s namjerom da ozlijedi Chukwuezea. Nema dvojbe da je to faul za crveni karton i nije mi jasno kako se VAR nije uključio." Villarrealov predsjednik Fernando Roig bio je ogorčen: "Ako ovo nije napad za crveni karton, onda ne znam što jest! Samo mu srećom nije slomio koljeno. Ne razumijem kako nije dobio crveni."

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OPASNI RABIOTOV FAUL

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.