EUROPA LIGA

Spartak UEFA-i: Možete li našu kuglicu staviti na stranu kad izvučete Borussiju?

Foto: EPA

NEVJEROJATNA UEFA-ina pogreška tijekom jučerašnjeg ždrijeba Lige prvaka već je naišla na osudu klubova ogorčenih zbog onog što smatraju nepravdom, ali i na pozitivne i duhovite reakcije drugih. Inter je tako duhovito najavio prodaju turističkog vodiča za Amsterdam jer mu više nije potreban budući da je na ponovljenom ždrijebu dobio Liverpool, a slično je reagirao i moskovski Spartak.

Ruski klub natječe se u Europa ligi, a kako je jučer održan ždrijeb nokaut-faze i tog natjecanja, administrator društvenih mreža u klubu natipkao je sljedeću poruku na Twitteru:

"UEFA, možeš li molim te staviti našu kuglicu na stranu kad izvučeš Borussiju Dortmund u fazi osmine finala?"

Pogreška koja se nikad prije nije dogodila

Neki su ovu objavu prokomentirali kao objavu godine, a drugima se nije svidjela i upozorili su klub da takvim šalama nije mjesto na službenim kanalima komuniciranja.

Ždrijeb osmine finala održat će se u petak 25. veljače. Podsjetimo, ždrijeb Lige prvaka jučer je ponavljan prvi put u povijesti natjecanja. Pogreška se dogodila kada su prilikom ždrijeba spojeni Villarreal i Manchester United premda su igrali međusobno u skupini, što je bilo suprotno ranije dogovorenim pravilima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.