LIGE PETICE

Sport1: Bayern jučer nije izgubio samo utakmicu. Ostao je i bez dva ključna igrača

Foto: Andreas Gebert/Reuters

BAYERN je jučer na Allianz Areni dočekao Paris Saint-Germain u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Parižani su pobijedili 3:2 i stekli veliku prednost pred uzvrat na Parku prinčeva.

Momčad Hansija Flicka nije izgubila samo utakmicu. Njemački Sport1 javlja da je sigurno kako u uzvratnoj utakmici Bayern na raspolaganju neće imati Leona Goretzku i Niklasa Sülea, startere iz jučerašnje utakmice.

"Bayern jučer nije izgubio samo utakmicu. Izgubio je i dva igrača za utakmicu koja bi mogla odrediti sezonu", navodi Sport1 u svom tekstu. 

Veliki problemi za Flicka

Obojica su brzo napustili teren, Goretzka u 33. minuti, a Süle u 42. minuti. Obojica su izašli zbog ozljeda, a zamijenili su ih Alphonso Davies i Jerome Boateng.

"Obje ozljede su mišićne, zasad ne znamo koliko ih neće biti, ali sigurno neće igrati protiv PSG-a u uzvratnoj utakmici", rekao je Flick na konferenciji za medije nakon utakmice.

Tako će Flick momčad za vikend i okršaj s Union Berlinom morati graditi bez Roberta Lewandowskog, Sergea Gnabryja, Corentina Tolissoa i Douglasa Coste, kojih nema od ranije, ali i bez Goretzke i Sülea.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.