Sportske legende pozivaju: Pomozimo urediti vrtić djeci iz Vukovara

Foto: Udruga darivatelja krvi 

DJECA s vukovarske Mitnice u dvorištu njihova vrtića imaju tek nekoliko sprava za igranje i to u raspadnutom stanju. Zato je zagrebačka Udruga darivatelja krvi prošle godine započela humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za uređenje. 

U udruzi ističu: "Iznimno smo ponosni, zahvalni i sretni što smo na putu svoje humanitarne akcije ostvarili vrijedne kontakte kojima se do danas prikupilo oko 120 tisuća kuna, te se s tim novcem nabavilo i montiralo veliko 'kombinirano igralo'.
 
Ali ne želimo tu stati, želimo djeci u Vukovaru još toga dati, osigurati im još više novih sprava za igranje i staviti osmijeh na njihova lica."
 
Pokrenuta je akcija koja traje do 20. rujna od 8 do 20 sati na trima lokacijama u centru Zagreba i to organiziranom prodajom majica s otiskom crteža klinaca i klinceza vrtića Mitnica 1. 
 
Akciju podupire Udruga darivatelja krvi sa svojim majicama, a pridružili su se i navijači Dinama koji su također donirali određeni broj majica u ovu svrhu.
 
Majice s otiskom crteža klinaca i klinceza Dječjeg vrtića Vukovar 1, Mitnica i navijača Dinamo prodavat će se na trima lokacijama:
 
1. štand na Trgu bana Josipa Jelačića (kod Manduševca)
2. štand na Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg)
3. prostor Udruge darivatelja krvi, Tomašićeva 12
 
Cijena svih majica, odnosno iznos donacije je simboličnih 60 kuna.
 
Također, ovom humanitarnom projektu može se pridonijeti i izravnom uplatom donacije na broj računa za posebne namjene - humanitarni račun Udruge:
 
Zagrebačka banka IBAN: HR2923600001501976754
 
Udruga darivatelja krvi i Dječji vrtić Vukovar 1, Mitnica svakom će donatoru darovati zahvalnicu.
 
NAPOMENA:
 
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, akcija će se do poboljšanja vremena održati isključivo u prostoru Udruge darivatelja krvi, Tomašićeva 12.
 
Akciji su se odazvali i hrvatski sportski velikani Mario Stanić i Dubravko Šimenc.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.