Sporttrivia: Novi kviz za sportske fanatike, deset najboljih danas osvaja dresove

NA PORTALU Igra.hr pokrenut je novi multiplayer kviz - Sporttrivia.

Bogat fond znanja za veliki fond pitanja!

Sportske sveznalice (kojih u Hrvatskoj ne manjka), evo vam savršene prilike da dokažete kako znate najviše o najpopularnijim, ali i onim manje poznatim sportovima i pri tome osvojite vrijedne nagrade - originalne Adidasove nogometne dresove.

Mislite li da znate sve o najboljim strijelcima, najkorisnijim igračima, najvećim zvijezdama ili možda o onima koji su u povijest sporta ili pop-kulture ušli kao pojam neuspjeha, tragedije ili sportske trivije?

Pripremili smo vam oko 1500 pitanja iz sportske povijesti - bliže i dalje, ali ne brinite: nismo vas zamarali podacima iz davnina ili onima za koje je nužna pomoć enciklopedija.

Isto tako, odgovarajući na ova pitanja brzo i točno, moći ćete doznati tko je pravi sportski (sve)znalac, a kome se sportsko znanje zasniva na igranju konzola.

Pravila igre:
 

Svaki igrač dobiva set od deset sportskih pitanja, a po završetku seta ispisuje mu se rezultat. Registrirani korisnici upisuju se na dnevnu i vječnu top ljestvicu. Kad završite jedan set možete pokušati ponovno s novim setom. Na svako pitanje igrač odgovara upisivanjem odgovora preko tipkovnice.
 
Igrači se natječu sami protiv sebe, pokušavajući nadjačati svoj najbolji rezultat, ali i protiv drugih. U sobi istovremeno može biti do sto natjecatelja, a osim upisivanja točnog odgovora važno je i vrijeme upisivanja, brže ispisan odgovor bolje se boduje.
 
Deset najbolje rangiranih posjetitelja iz Hrvatske danas će osvojiti i originalne nogometne dresove Adidasa (gornji dio - majicu).
 
Sporttriviju (http://sporttrivia.igra.hr) zaigrajte na www.igra.hr, i službeno potvrdite da ste najbolji sportski poznavatelj u državi!
 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.