Igrač koji je Hrvatsku zamijenio Srbijom otkrio recept za Francuze: "Ako sve to napravite, imate velike šanse"

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

FRANCUSKA i na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj izgleda moćno. Dosad je pobijedila sve utakmice, a u posljednjem kolu drugog kruga u srijedu igra protiv Hrvatske.
 
Francuska je jučer lako s 39:30 pobijedila Srbiju i stigla na korak od prolaska u polufinale. Srpski rukometaši, većina njih, razočarani još jednim porazom, bez riječi su prolazili kroz mix-zonu.
 
Pred novinare je stao Stefan Vujić, rođeni Riječanin koji je uoči ovog Europskog prvenstva odlučio nastupati za Srbiju.
 
"Isti scenarij po ne znam koji put, dok imamo snage imamo i brzinu, i ideju, i konkretnost u napadu, a u obrani agresivnost. Čim padnemo fizički, sve to nestaje. Iskreno, ne znam što bih rekao, nismo imali dovoljno vremena za fizički rad, neka nam ovo bude škola za drugi put", rekao je Vujić.
 
Kakve su onda šanse Hrvatske kojoj će najvjerojatnije trebati pobjeda protiv Francuza?
 
"Ne znam što reći o Francuzima, svi sve znamo o njima, a oni i dalje melju. To je jedna teretna ekipa koja voli fizički rukomet i tu su daleko najjači u povijesti rukometa. Ali, ako Hrvatska ponovi izdanje kao protiv Norveške, onda ima jako, jako velike šanse. Ako ih povedu tribine, a Stevanović opet bude na nivou. Štimalo je protiv Norveške sve, i golman, i obrana, i polukontra, ako to ponove imaju jako velike šanse da dobiju Francuze."
 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.