KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020

SRBIJA - LITVA 4:1 Srbi se ekspresno oporavili od najtežeg poraza u povijesti

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Srbije slavili su 4:1 protiv Litve u utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine i tako se popeli na treće mjesto skupine s četiri boda, koliko ima i Luksemburg s utakmicom manje i boljom gol-razlikom. 

Sva tri gola Srbije pala su u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Aleksandar Mitrović dva puta u 20. i 34. minuti i Luka Jović u 35. minuti tako da je već na poluvremenu utakmica bila jasno usmjerena prema pobjedi Srbije, koja je u drugom dijelu primila jedan pogodak. Novikovas je u 71. minuti zabio s bijele točke, ali pokazalo se da je to bio samo počasni gol. 

U drugoj utakmici skupine B Ukrajina je slavila s minimalnih 1:0 protiv Luksemburga golom Yaremchuka iz 6. minute te tako dodatno potvrdila prvo mjesto kao jedina neporažena momčad skupine nakon četiri kola.

Vrijedi spomenuti još da je u skupini A Kosovo slavilo 2:3 protiv Bugarske te da je Češka s 3:0 slavila protiv Crne Gore. Češka je tako ostala drugoplasirana, a Kosovo je skočilo za jednu poziciju i sada je treće. 

Serbia - Lithuania Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.