Srbin koji brani za Armeniju: Nevjerojatno je koliko je Modrić normalan i pristojan

Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL/Profimedia

HRVATSKA je u nedavnoj utakmici protiv Armenije, u sklopu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo, pobijedila 1:0 i izborila Euro, kojem će sljedeće godine domaćin biti Njemačka. Sjajan na golu Armenaca u toj je utakmici bio naturalizirani Srbin Ognjen Čančarević (34).

Vratar rođen u Užicama i član armenskog Alaškerta zaustavio je brojne prilike hrvatskih reprezentativaca spriječivši teži poraz Armenije. Nakon susreta dao je izjavu u kojoj je čestitao igračima izbornika Zlatka Dalića na plasmanu na Euro.

Rekao je tada da Hrvatska može osvojiti Euro i poželio joj sreću. Govorio je lijepim riječima i o Luki Modriću pa istaknuo: "On je najbolji nogometaš u povijesti naših prostora. Nemam riječi. Čast je i privilegija igrati protiv njega."

"Imao sam dosta posla na utakmici s Hrvatskom"

Sada je u intervjuu za sportsport.ba ponovio pohvale za Hrvatsku i Modrića.

"Imao sam dosta posla na utakmici, naravno, znamo tko je Hrvatska u svjetskom nogometu i to je bilo jako veliko iskustvo za mene i moje suigrače. Bilo mi je ugodno prije, tijekom i poslije te utakmice, uvijek je lijepo razgovarati s normalnim ljudima", rekao je i dodao:

"Popričao sam malo s Lukom Modrićem, on je poklonio svoj dres mom suigraču jer su se tako dogovorili prije utakmice. Nevjerojatno je koliko je Modrić normalan i pristojan čovjek, a takva nogometna veličina i institucija, koji već 10 godina igra za Real Madrid. Svaka čast Hrvatskoj na svemu što je napravila na velikim natjecanjima i jako mi je drago što sam se baš iskazao na te dvije utakmice protiv Hrvatske, da malo u što boljem svjetlu promoviram sebe, ali i reprezentaciju za koju branim."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.