Srpski komentator: Srbi klepaju pare tamo gdje i Hrvati. Zato su ovakvi

Foto: EPA

U DRUGOM kolu u skupini C Europskog prvenstva u Njemačkoj na Allianz Areni u Münchenu gledali smo jednu od najdramatičnijih utakmica turnira. Slovenija i Srbija na kraju su remizirale rezultatom 1:1. Slovenci su poveli kada je zabio Žan Karničnik u 69. minuti, ali Srbi su izjednačili preko Luke Jovića u doslovno posljednjim sekundama utakmice u 95. minuti.

Zbivanja na utakmici je prokomentirao i Rade Bogdanović, jedan od najpoznatijih srpskih novinara i stručni sukomentator RTS-a za vrijeme Europskog prvenstva. Nije štedio riječi prema svojoj reprezentaciji i izborniku Piksiju Stojkoviću, a spomenuo je da Srbija ima isti problem kao i Hrvatska.

"Hrvati su prošli kako jesu jer im igrači igraju u Saudijskoj Arabiji"

"Da se ne zavaravamo, ovo je jako loše. Sve što je dobro došlo je iz prekida. Imali smo sreće da postignemo gol. Ako ovako budemo igrali s Dancima, crno nam se piše. Nema ovdje nikakve igre", rekao je a onda se posebno osvrnuo na Sergeja Milinkovića-Savića.

"Ja sam izvrijeđao Milinkovića-Savića ovdje u studiju. Trči k'o baba za onim bekom kada smo primili gol. Nisu htjeli ljudi više igrati. Doktorski rad jednog nogometnog trenera kako želi ekipa da mu igra, nije imao sreće, hvala Bogu za nas. Milinković-Savić kako zatvara kod gola. Ovo je sramota. Idemo grlom u jagode, pa dokle 'doćeramo'. Kasno je za bilo kakvo pametovanje", poručio je.

Zatim se osvrnuo na činjenicu da igra u saudijskoj ligi, a na opasku voditelja da tamo igraju i neki hrvatski igrači poručio je: "On arapske pare klepa. Nema od njega ništa. Imate dvojicu igrača iz Saudijske Arabije. Imaju i Hrvati? Imaju, pa su tako i prošli. Srbija ima dobre igrače, ali mora biti bolje vođena".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.