Srpski mediji se pitaju: Kako i zašto Partizan nije doveo Božića?

Foto: Sime Zelic/Pixsell

LUKA BOŽIĆ odigrao je nevjerojatnu utakmicu u 84:68 pobjedi Zadra nad Partizanom. Susret s prvakom ABA lige završio je s 29 poena, devet skokova i devet asistencija.

Božić je izabran za MVP-ja ABA lige prošle sezone, a najveći je favorit i za tekuću. Od 12 dosadašnjih kola, u čak šest je proglašen najkorisnijim igračem. 

"Svaka čast, Luka", rekao mu je trener Partizana Željko Obradović nakon susreta u dvorani Krešimira Ćosića.

Sportal: On je neprikosnoveni vladar ABA lige

Srpski mediji nakon senzacionalne pobjede Zadra podsjećaju da je upravo Obradović htio dovesti Božića ovog ljeta. "Kako je Partizan propustio Luku Božića: Obradović ga je ljetos zvao u Beograd, sad je u Zadru mogao samo čestitati mu", piše Sportal i dodaje:

"Dok cijela Srbija priča o zvučnim i preskupim igračima koje Partizan i Crvena zvezda dovode u svoje redove kako bi bili konkurentni u Euroligi, u regionalnom natjecanju svi oni su u drugom planu, jer je tu neprikosnoveni vladar košarkaš Zadra Luka Božić.

O njemu kao da se ne govori dovoljno, s obzirom na ono što radi. Nema igrača u ligi od kojeg toliko ovise igra i rezultati cijele momčadi. Znamo da je ljetos bio blizu prelaska u Partizan, ali ne zna se zašto je propao taj posao. Sigurno je da će u Partizanu dobro razmisliti i pokajati se što su dopustili da ne dovedu Božića."

Telegraf je partiju 26-godišnjeg Božića opisao kao nestvarnu, a Mondo kao impresivnu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.