Srpski napadač zabio golčinu pa slavio hvatanjem za međunožje i dobio crveni

Screenshot: Arena Sport

MARKO ŠARIĆ (25), umjesto da bude heroj dana srpske lige, postao je glavna tema zbog ispada. Napadač Napretka iz Kruševca ušao je u igru u 85. minuti gostovanja kod Vojvodine pri rezultatu 1:1 na utakmici šestog kola. U šestoj minuti sudačke nadoknade spektakularno je zabio za pobjedu nakon kontre. Ali, golčinu je zasjenio proslavom. To je napravio tako što se trčeći prema rubu terena dva puta hvatao za međunožje provocirajući suparničku klupu. Ovo je vidjela cijela Srbija jer je utakmica bila u prijenosu. 

Glavni sudac prvo mu je pokazao žuti karton jer je vidio samo kako Šarić provokativno gleda prema suparnicima. No, onda je dobio poziv iz VAR sobe da progleda detalje proslave Napretkovog napadača. Imao je što vidjeti i odmah je promijenio svoju odluku te je žuti karton Šariću preinačio u crveni. Napredak je tako dobio utakmicu, ali i za iduću izgubio onog tko mu je donio pobjedu. Pogledajte zbog čega OVDJE

Šarićeva proslava je tema srpskih medija. Telegraf o njoj piše pod naslovom "Srbija ne pamti skandalozniju proslavu", a Blic o njoj izvještava ovako: "Skandal u prijenosu uživo: Srpski nogometaš dao gol pa pokazivao međunožje rivalu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.