Veznjak otkrio što je Mourinho rekao igračima Rome nakon poraza u finalu EL-a

Foto: EPA

ROMA je u finalu Europa lige izgubila od Seville nakon jedanaesteraca, no trener Jose Mourinho rekao je igračima kako je ponosan na njih iako su izgubili. Poslije 90, a onda i 120 minuta bilo je 1:1. Roma je povela u prvom dijelu golom Paula Dybale, ali Sevilla se vratila autogolom Gianluce Mancinija. Španjolci su u raspucavanju zabili sva četiri penala, dok su Talijani promašili dva od tri.

Utakmicu je komentirao veznjak Rome Bryan Cristante (29), koji je na terenu proveo svih 120 minuta te jedini zabio penal. "Razočarani smo, ali kod penala svaka momčad ima 50 posto šanse za pobjedu", rekao je Cristante za DAZN. Trener rimskog kluba Jose Mourinho bio je ljutit na glavnog suca Anthonyja Taylora kojeg je prozvao Španjolcem, a zatim ga vrijeđao na parkiralištu stadiona u Budimpešti. S druge strane, poručio je kako je ponosan na svoju momčad.

Ostaje li Mourinho u Romi?

Cristante je otkrio što je portugalski stručnjak rekao igračima nakon poraza. "Razočarani smo, ali i ponosni na ono što smo napravili. Dvaput zaredom igrali smo finala europskih natjecanja, što znači da nešto radimo dobro", izjavio je vezni igrač pa potvrdio kako im Mourinho nije rekao hoće li napustiti klub: "Nije rekao kakav mu je plan. Poručio je samo kako je ponosan na nas."

"I mi smo ponosni na njega. Naravno, želimo da ostane jer je odličan trener koji je s nama stvorio nešto veliko", zaključio je Cristante. Mourinhov ugovor s Romom vrijedi do ljeta 2024. godine. U klub je došao u srpnju 2021.