Sučić: Da sam predsjednik kluba i imam sav novac svijeta, doveo bih Modrića

Foto: Profimedia

LUKA SUČIĆ nedavno je debitirao za Real Sociedad u španjolskom prvenstvu, nakon što je početkom kolovoza ostvario transfer iz RB Salzburga. Novoj publici predstavio se intervjuom za Mundo Deportivo pri čemu je otkrio da mu je nogometni uzor Luka Modrić.

Rođen je u Linzu prije 21 godinu, a prošao je Salzburgovu nogometnu školu. Prošle se sezone nametnuo kao jedan od najboljih igrača Salzburga, koji ipak nije uspio osvojiti austrijsko prvenstvo. Odigrao je 32 utakmice, zabio četiri gola i devet puta asistirao.

U proljeće 2023. godine imao je operaciju koljena zbog koje je morao pauzirati šest mjeseci. No nakon nje se vratio i nastavio s dobrim igrama. Ukupno je za Salzburg odigrao 128 utakmica, zabio 18 golova te asistirao za njih 19, što mu je i donijelo transfer u jaču ligu.

Idol mu je Modrić, a najbolji za njega je Rodri

U razgovoru za Mundo Deportivo Sučić je otkrio da mu je Modrić idol, a da najboljim igračem svijeta u ovom trenutku smatra Rodrija. Najviše voli gledati utakmice Real Madrida, a kao sportski cilj naveo je osvajanje Lige prvaka i igranje za najjače svjetske klubove.

Zanimljiv je bio odgovor na pitanje koga bi doveo da obnaša ulogu predsjednika Real Sociedada i da ima sav novac koji želi za potpis jednog ugovora. "Luku Modriću. Veteran, da, ali vrlo dobar", odgovorio je Sučić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.