ATP

Sudac nije htio Ćoriću provjeriti poen, a onda je Krajinović iznenadio potezom

HRVATSKI tenisač Borna Ćorić, drugi nositelj ATP turnira u Budimpešti, u petak je u četvrtfinalu izgubio od 105. igrača svijeta, Filipa Krajinovića iz Srbije, rezultatom 4:6, 5:7 nakon dva sata igre.

Možda i više od ishoda tog susreta, odjeknuo je potez iz desete igre drugog seta. Vodila se velika borba za ostanak srpskog tenisača u setu, rezultat je bio 4:5 u korist Ćorića, a servirao je Krajinović koji je imao prednost.

Na jedan udarac Ćorića linijski sudac je reagirao povikom aut, na što je Borna od glavnog suca zatražio da siđe sa stolca i provjeri je li trag loptice zaista vani.

Sudac je to odbio napraviti, naglasivši kako je loptica "sigurno vani", na što je naš tenisač izgubio živce i tražio da se to ipak provjeri. Ali to se nije dogodilo. Srećom, Krajinović s druge strane nije mislio jednako kao sudac. 

On je nogom obrisao sporni trag tako dajući do znanja da priznaje protivniku da je loptica bila u terenu, uslijed čega je glavni sudac morao promijeniti netom izgovoreni rezultat i "spustiti" ga na 40-40. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.