SUPERSPORT HRVATSKI KUP

Sve je spremno za spektakl u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa!

Foto: Press

SVE JE spremno za ovogodišnje SuperFinale — poljudski derbi Hajduka i Rijeke. Navijači Hajduka dostupne ulaznice su razgrabili u samo 2 sata, dok na Poljud dolazi i oko 2200 navijača Rijeke.

Zbog ogromnog interesa publike, za sve navijače i fanove koji nisu uspjeli doći do ulaznice, HNK Hajduk je odlučio u suradnji sa SuperSportom i ostalim sponzorima organizirati fan zonu na splitskoj Rivi na kojoj će osim prijenosa utakmice uživo i glazbe, biti organizirane i zabavne aktivnosti.

SuperFinale koje će oboriti rekorde

Službeno, domaćin finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa je Rijeka. Međutim, kako je ranije odlučeno da će se utakmica igrati na Poljudu, a Hajduk je ušao u finale, jasno je da su na domaćem terenu i pred svojim navijačima, ipak Splićani favoriti.

Raspoloženje u oba tabora je izrazito pozitivno, a navijači i jednog i drugog kluba najavljuju pobjedu i podizanje Rabuzinova sunca. I Rijeci i Hajduku bi to bio 7. naslov pobjednika kupa.

Prema svim pokazateljima očekuje nas vrhunsko SuperFinale, a u Splitu i cijeloj Dalmaciji sprema se pravi spektakl!

Rijeka u bordo dresovima, Hajduk ostaje “bili”

Riječani su kao domaćini imali pravo birati u kojim dresovima će igrati, no umjesto svojih domaćih bijelih dresova, odlučili igrati u pričuvnoj varijanti. Naime, u obje ovosezonske utakmice koje su se igrale na Poljudu, Rijeka je Hajduk pobijedila upravo u dresovima bordo boje. 

No, hoće li im bordo dresovi moći pomoći pred potpuno ispunjenim i sigurno izvrsno rasploženim Poljudom, vidjet ćemo u najuzbudljivijem SuperFinalu do sada.

Kup je i iduće godine pod pokroviteljstvom SuperSporta

SuperSport kao najveći priređivač igara na sreću u Hrvatskoj, nastavlja ulagati u domaći nogomet i poticati razvoj klubova, još više nego ikada ranije. Sljedeće sezone Hrvatski nogometni kup ponovo će biti pod pokroviteljstvom SuperSporta, a nedavno su postali i nositelji marketinških prava za sve utakmice u vlasništvu HNS-a pa ćemo novu HNL sezonu kao i utakmice Kupa, moći i gledati i igrati na SuperSport digitalnim platformama.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.