Svjetski prvak pokazao zašto ne igra više od godine. Ožiljak je grozan

Foto: Instagram

PRESNEL KIMPEMBE (28) je dijete PSG-a. Voljeni branič je s klubom uzeo sve, između ostalog sedam prvenstava i pet kupova, a kao reprezentativac Francuske je osvojio SP 2018. No, Kimpembe bi imao daleko više od 263 nastupa za klub i 28 za nacionalnu momčad da ga zadnjih godinu i sedam mjeseci nije sasjekla ozljeda Ahilove tetive. Zbog problema s njom, a zatim i rupture, pauzirao je gotovo godinu i pol te propustio čak 77 utakmica najboljeg francuskog kluba. 

Kimpembe je sa suigračima proslavio naslov prvaka ove sezone, ali je u slavljeničkom postu na Instagramu pokazao zašto već 443 dana ne trenira i ne igra. Među slikama slavlja s trofejom i sreće na terenu i svlačionici, ubacio je i onu groznog ožiljka nakon operacije pete. Na fotografiji se vidi koliko su ozljeda i zahvat ozbiljni jer nakon operacije je ostalo 16 šavova.  

"Slavimo novi naslov za povijest u sezoni koja mi je bila teška, ali puna učenja. Svaka prepreka jača odlučnost. Hvala vam na velikoj podršci", napisao je Kimpembe uz uznemirujuću sliku te dobio tisuće lajkova i poruka podrške. 

Fotografija ožiljka je šesta u priloženom Instagram postu, ali napominjemo da je uznemirujuća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.