SVLAČIONICA PSG-a BIJESNA "Dosta više o Neymaru! Boli nas ovakav tretman"

Foto: Gett Images / Guliver Image

DETALJNE pretrage su otkrile - Neymar će zbog ozljede desnog gležnja biti izvan terena oko tri mjeseca te je za njega sezona praktički završena. Brazilac, koji je plaćen 222 milijuna eura, ozlijedio se u derbiju protiv Marseillea (3:0) te će lider Lige 1 bez njega protiv Reala loviti poraz 3:1 u uzvratu osmine finala Lige prvaka.

Od kada je stigao u Pariz Neymar je tema broj jedan francuskih novinara, a posebno je aktualna njegova ozljeda. To sve teško pada njegovim suigračima, koji ne dobivaju ni približno medijskog prostora kao on, pa je svlačionica izgubila svako strpljenje.

Na pitanje novinara Le Parisiena o Neymaru, branič Presnel Kimpembe je pukao...

"Opet Neymar! Neymar tamo, Neymar ovamo! Svuda Neymar! Dosta više o Neymaru", ispalio je 22-godišnji defenzivac pa nastavio...

"Ne znam što više reći na tu temu. Ako ne igra, onda ne igra. Trener Unai Emery iskoristit će sve ostale igrače koji mogu nastupati. Boli nas ovakav tretman svih vas prema nama. Naravno, znamo koliko je Neymar važan igrač za našu momčad i uznemireni smo zbog toga. No ekipa je na prvom mjestu i za njega ćemo se boriti protiv Reala za plasman u četvrtfinale", zaključio je Kimpembe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.