Talijan neće igrati na US Openu zbog bizarnog razloga: "Prisiljen sam povući se"

Screenshot: YouTube

TALIJANSKI tenisač Marco Bortolotti (33) nikad nije nastupio na US Openu. Ovaj tenisač koji nastupa isključivo u konkurenciji parova trebao je debitirati u New Yorku sa svojim partnerom Flaviom Cobollijem. Međutim, to se neće dogoditi, a razlog je potpuno bizaran.

Bortolotti tvrdi da nije dobio američku vizu jer je ustanovljeno da je prije devet godina igrao na jednom turniru u Iranu. S obzirom na političke tenzije između Amerike i Irana, svaka osoba koja u svojoj putovnici ima pečat neke zemlje s Bliskog Istoka ima znatno manje šanse da dođe u Ameriku. Posebno kad je u pitanju Iran, koji Amerika smatra dijelom takozvane osovine zla.

Talijanski tenisač se o ovoj situaciji oglasio na Instagramu. ''S dubokim žaljenjem i nevjericom prisiljen sam povući se s ovogodišnjeg US Opena zbog odbijenice vize jer sam igrao u Iranu 2015. Ostali hitni zahtjevi za vizu nisu prihvaćeni od američkog konzulata. Zahvaljujem svim ljudima koji su mi uzaludno pokušavali pomoći u ovoj nestvarnoj aferi. Progutat ću ovo i nastaviti dalje. Kao i uvijek", napisao je Talijan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.