Talijani: Dinamo traži 30 milijuna eura za talenta. Žele ga Napoli i Milan

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

MILAN i Napoli pokazali su interes za Martinom Baturinom, javljaju talijanski mediji. Navode i da će im za moguću realizaciju transfera biti potrebno oko 30 milijuna eura. Baturina, 20-godišnji veznjak, ima ugovor s Dinamom do kraja ljeta 2028. godine. 

Calciodangolo, pozivajući se na izvore unutar Dinama i Napolija, tvrdi da su se talijanski velikani spremni boriti za jednog od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša. Oba kluba navodno su započela pregovore s Dinamom, s time da je Napoli trenutni favorit za dovođenje Baturine. Napoli je spreman ponuditi 20 milijuna eura, dok Milan zasad prati situaciju.

Transfer Baturine mogao bi biti jedan od najvećih u povijesti Dinama

Joško Gvardiol najveći je izlazni transfer u povijesti Dinama. Kada se zbroje bonusi i postotak od druge prodaje iz RB Leipziga u Manchester City, Gvardiol je zagrebačkom klubu donio 36 milijuna eura. Drugi na popisu je Marko Pjaca (29.4), a treći Dani Olmo (29). Dakle, Baturina bi postao drugi najskuplji igrač Dinama kada bi se ostvario transfer o navodno željenih 30 milijuna eura.

Baturina je ofenzivni veznjak Dinama sa sedam nastupa i jednom asistencijom u ovoj sezoni. Ukupno je za prvu momčad Dinama nastupio u 75 utakmica, pritom postigavši osam i asistiravši za 19 pogodaka. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 15 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.