Talijani objavili u kakvom je stanju njihova zvijezda nakon ozljede uoči Eura

Foto: EPA

TALIJANSKI veznjak Nicolo Barella uoči Europskog prvenstva ima problema s ozljedom bedrenog mišića, što je itekako zabrinulo izbornika Luciana Spallettija. Barella je jedan od ključnih igrača talijanske reprezentacije i njegov izostanak s Eura bio bi težak udarac za momčad koja će u grupnoj fazi igrati i protiv Hrvatske.

Barellin oporavak ide prema planu

Ipak, Talijani su danas objavili da Barellin oporavak ide prema planu. "Nicolo Barella jutros je obavio testiranja koja pokazuju da njegov oporavak od ozljede mišića proteklih dana ide u skladu s očekivanjima. Igrač će stoga nastaviti raditi s ciljem da se u idućim danima priključi momčadi", stoji u priopćenju talijanskog saveza.

U priopćenju nije pojašnjeno hoće li Barella biti spreman do 15. lipnja, kada Italija protiv Albanije igra prvu utakmicu na Euru, no čini se da bi se mogao oporaviti na vrijeme. Susret s Hrvatskom Italija igra 24. lipnja u sklopu zadnjeg kola grupne faze.

Barella je bio jedan od ključnih igrača Italije prije tri godine, kada je osvojila Europsko prvenstvo. I dalje ima vrlo veliku ulogu u momčadi te je u ukupno 53 reprezentativna nastupa zabio devet golova. S Interom je ove sezone osvojio Serie A, a ukupno je skupio 48 nastupa te je u njima ostvario učinak od dva gola i sedam asistencija.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.