Talijani: Roma i Napoli žele Juventusu oteti zvijezdu od 40 milijuna eura?

Foto: EPA

UPRAVA talijanskog nogometnog kluba Juventus iz Torina potvrdila je u ponedjeljak da je postigla sporazumni raskid ugovora s trenerom Massimom Allegrijem. Njega će uskoro naslijediti Thiago Motta, dosadašnji trener Bologne s kojom je ostvario veliki uspjeh plasmana u Ligu prvaka.

Motta u Juve dolazi s vlastitim planovima i željama glede igračkog kadra. Tuttosport, medij s redakcijom u Torinu koji je vrlo blizak Juventusu, piše kako bi Stara dama uskoro mogla ostati bez velike zvijezde. Radi se o 26-godišnjem ofenzivcu Federicu Chiesi, koji u netom završenoj sezoni nije igrao na svojoj uobičajenoj razini nakon oporavka od teške ozljede.

Žele ga De Rossi i Conte

Aktualni ugovor vrijedi mu do 2025. godine i Chiesa bi na ljeto mogao ući u zadnju godinu ugovora i to će biti posljednja prilika da se na njemu zaradi, a prema pisanju Tuttosporta, za njega je jako zainteresirana Roma i Napoli. Ta dva kluba treniraju Daniele De Rossi i Antonio Conte, treneri koji inzistiraju na sustavu s tri obrambena igrača koji se veoma oslanjaju na brze bočne igrače. 

S druge strane, insajder Romeo Agresti tvrdi kako pregovori između Chiese kojeg zastupa njegov otac i bivša zvijezda Serie A Enrico, još nisu potpuno propali. Chiesa je u Juventus stigao iz Fiorentine za 44.5 milijuna eura, a trenutno vrijedi 40 milijuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.