Talijanski insajder: Brekalo odlazi iz Fiorentine. Hajduk ne odustaje od njega

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

JOSIP BREKALO pred odlaskom je iz Fiorentine, piše talijanski insajder Nicolo Schira. Brekalo se vratio u Fiorentinu nakon što mu je istekla polugodišnja posudba u Hajduku, no morat će potražiti novi klub. Schira navodi da Hajduk nije odustao u naumu da Brekala vrati u Split, ali će u tome imati konkurenciju.

Kako piše talijanski insajder, za Brekala se zanimaju Parma i Como, dva novopečena talijanska prvoligaša koja bi mogla kudikamo bolje ispuniti financijske zahtjeve Brekala i Fiorentine. Hrvatski krilni napadač ugovorom je za klub iz Firence vezan još dvije godine pa bi se za njega morala platiti odšteta, a ni plaća mu nije zanemariva, što bi mogli biti veliki problemi za Splićane.

Podsjetimo, Brekalo je u Hajduk stigao na posudbu krajem siječanjskog prijelaznog roka. Iako je bio blizu povratka u Dinama, Brekalo je na kraju došao na Poljud u namjeri da pomogne Hajduku u borbi za naslov, kao i sebi u lovu na mjesto na Dalićevom popisu za Euro. Ni jedno ni drugo nije uspio, a u 16 utakmica u svim natjecanjima zabio je dva gola i upisao osam asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.