TRANSFERI

Talijanski mediji: Kapetan Atalante odlazi u velikana koji se bori za naslov

Foto: EPA

ALEJANDRO "Papu" Gomez, najbolji igrač Atalante i jedan od najboljih igrača Serije A u posljednjih nekoliko godina nalazi se na izlaznim vratima kluba. Nakon što se navodno potukao s trenerom Gasperinijem, klub mu traži novog poslodavca, a jedan klub je favorit.

Talijanski mediji navode da se radi o Interu. Sportski direktor kluba Piero Ausilio prije nekoliko dana je rekao: "Papu je igrač kakvog bi htjela svaka momčad, ali nećemo gurati nos u tuđe dvorište".

Sport Mediaset navodi kako je Inter zasad jedini klub koji je poslao konkretnu ponudu za 32-godišnjeg Argentinca, a cijena bi mogla biti oko deset milijuna eura.

Podsjetimo, sve je počelo kad je u prvom poluvremenu utakmice s Midtjyllandom Papu Gomez odbio pratiti Gasperinijeve upute s klupe. Nakon toga je došlo do sukoba u svlačionici na poluvremenu, a Gomez se nije vratio na travnjak u drugom dijelu.

Otad je Gomez igrao protiv Ajaxa u Ligi prvaka, a predsjednik Percassi uvjeravao je javnost da sve može biti riješeno iza zatvorenih vrata kluba. Iako se Gomez navodno ispričao, gotovo svi talijanski mediji javljaju kako Atalanta aktivno radi na njegovom odlasku.