Terry: Drogba i Bosingwa nisu trebali biti kažnjeni jer je Ovrebo sudio degutantno

JOHN TERRY, kapetan londonskog Chelseaja, apelirao je na UEFA-u da potpuno ukine kaznu koju su prije nekoliko dana dodijelili njegovim suigračima Didieru Drogbi i Joseu Bosingwi.

Podsjetimo da je Međunarodna nogometna organizacija dodijelila Drogbi četiri, a Bosingwi tri utakmice kazne neigranja u narednom ciklusu Lige prvaka. Isto tako, u kazni postoji odredba u kojoj su oba igrača na uvjetnoj kazni, pa će u slučaju sličnih ekscesa u naredne dvije godine snositi dodatnu kaznu, Drogba od dvije, a Bosingwa od jedne utakmice suspenzije.

"Mislim da nije poštena kazna, jer se cijela situacija morala gledati daleko šire. Na toj utakmici je Norvežanin Tom Øvrebø sudio uistinu degutantno i zanijemio je na četiri-pet jedanaesteraca. Drogbin potez nakon utakmice je bio potez u afektu i činjenica je da se ispričao odmah sutradan. To je trebalo uzeti u obzir",  rekao je Terry.

Bosingwa je, pak, nakon ogleda izjavio da je norveški sudac bio kupljen i da je na utakmicu došao odraditi posao eliminacije Chelseaja.

"Bosingwa je rekao ono što je mislio svaki igrač i navijač Chelseaja. Samo što drugi to nisu rekli, a on jest. I njegova kazna je prevelika, ogromna i neadekvatna. Naše žalbe i apeli se moraju prihvatiti od strane UEFA-e",  završio je Terry.

Totalsport
Foto: The Sun

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.