Teška ozljeda Brazilca koji je došao u Liverpool. Klopp: Ne znam kad će se vratiti

Foto: EPA

ARTHUR MELO je ljetos došao u Liverpool na posudbu iz Juventusa. Engleski prvoligaš za jednogodišnju posudbu 26-godišnjeg brazilskog veznjaka platio je gotovo pet milijuna eura, no on je dosad odigrao svega 13 minuta. Trener Jurgen Klopp na konferenciji za medije pred utakmicu s Leedsom u 14. kolu Premier lige rekao je u kakvom je stanju Melo.

"To je jako ozbiljna ozljeda. Ne znam kad će se vratiti, ali bit će to dug period. Razmišljat ćemo o njemu kad se vrati, sada je to predaleko", rekao je Klopp i potvrdio kako neće prekinuti posudbu u zimskom prijelaznom roku. Melo je prije dva tjedna na Instagramu objavio da je "sada vrijeme da podigne glavu, skupi snagu s obitelji i učini sve kako bi se vratio jači".

"Nijedna me prepreka neće spriječiti u napredovanju u karijeri, imam velike ambicije pokazati što mogu na terenu. U međuvremenu, bodrit ću suigrače iz Liverpoola i moju voljenu brazilsku reprezentaciju."

Juventus ga doveo za 70 milijuna eura

Melo je karijeru započeo u brazilskom Gremiju iz kojeg je 2018. godine otišao u Barcelonu za 30 milijuna eura. Prema Transfermarktu, dvije godine kasnije kupio ga je Juventus za 70-ak milijuna eura. Za brazilsku reprezentaciju odigrao je 22 utakmice i zabio jedan gol. Zbog ozljede će propustiti Svjetsko prvenstvo u Kataru koje počinje 20. studenog.