Tevez razbio glavu i izgubio puno krvi. Kćeri ga hitno odvele na Hitnu

Foto: EPA

CARLOS TEVEZ (39) izgubio je svijest u kupaonici u vlastitom domu, objavio je brazilski ESPN. Pao je i udario glavom u umivaonik, pri čemu je nastala duboka rana iz koje je jako krvario. Kćeri su bivšeg argentinskog napadača, danas trenera Independientea, odmah odvezle u bolnicu. Prošao je pretrage i dobio deset šavova zbog posjekotine, a potom je pušten kući.

Nesreća se dogodila uoči treninga argentinskog kluba. Iako je Tevez zadobio ozljede, mediji pišu kako će voditi momčad u utakmici protiv Barracas Centrala, koja će se odigrati 2 sata iza ponoći po srednjoeuropskom vremenu. Podsjetimo, Tevez je ljetos preuzeo Independiente i dosad s njim ostvario četiri pobjede, tri neriješena rezultata i jedan poraz, čime se nalazi na drugom mjestu argentinskog prvenstva.

Tevez je tijekom igračke karijere nastupao za Boca Juniorse, Corinthians, West Ham, Manchester United, Manchester City, Juventus i Shanghai Shenhuu. Prema podacima Transfermarkta, u 715 utakmica postigao je 287 i asistirao za 114 pogodaka. Osvojio je 26 klupskih trofeja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.