Tko kaže da "modri" ne mogu: Evo kako su Dinamovi klinci srušili vršnjake iz Chelseaja

Foto: GNK Dinamo II Facebook

DRUGA Dinamova momčad, osim u 2. HNL, ove sezone sudjeluje i u Premier League International Cupu, međunarodnom natjecanju koje se u organizaciji engleske lige igra treću godinu.

Dinamo igra u skupini D sa Swanseajem, Chelseajem i Feyenoordom, a nakon remija 0:0 u Walesu u prvom, "modri" su večeras u drugom kolu slavili u Aldershotu protiv Chelseaja 1:0. Jedini gol za veliku pobjedu zabio je Filip Mihaljević u 38. minuti.



 

Dinamo je igrao u sljedećem sastavu: Horkaš - Morris, Uremović, Soldo, Čabraja - Muhar, Plantak - Lovren, Olmo, P. Mamić - Mihaljević

U kupu sudjeluju U-23 momčadi Aston Ville, Chelseaja, Derby Countyja, Leicestera, Liverpoola, Manchester Uniteda, Middlesbrougha, Norwicha, Readinga, Sunderlanda i Swanseaja.

Uz njih se natječu Sparta Prag, Atheltic Bilbao, Celtic, Dinamo Zagreb, Porto, Feyenoord, Hertha Berlin, PSV, Benfica, Valencia, Villarreal i Wolfsburg.

Momčadi su podijeljene u šest skupina po četiri momčadi, a u četvrtinale idu pobjednici grupa i dvije najbolje drugoplasirane momčadi.

Dinamo sljedeću utakmicu igra 20. prosinca u Stoke d'Abernonu protiv Feyenoorda. Sve utakmice igraju se na Otoku.

Aktualni prvak je Villarreal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.