TRANSFERI

Tonći Kukoč vratio se u hrvatski nogomet pa za Index poručio: To je moj život

Foto: Facebook

BIVŠI nogometaš Hajduka, Istre, Mosora, Hrvatskog dragovoljca, Brescie, CSKA Sofije, Livorna, Coma, Zrinjskog Mostara, Honveda i Kisvarde Tonći Kukoč ima novi klub.

Kukoč se vraća na hrvatske nogometne travnjake. Sve je dogovorio s drugoligašem NK Opatijom u koju su gu doveli nogometaš Ivor Weitzer i predsjednik kluba Zoran Bogolin. 

Informaciju nam je potvrdio Kukoč kad smo ga kontaktirali, a iskoristio je priliku i da po povratku pošalje poruku hrvatskoj javnosti.

"Pričao sam s nekim klubovima vani, ali nije se završilo. Ne želim više čekati. Ja volim nogomet i igrat ću ga dok god budem imao snage i zdravlja. Hvala Bogu za sada sam top. Bit ću do kraja sezone u Opatiji i dat ću sve od sebe, kao što sam uvijek radio u svojoj karijeri pa na ljeto što Bog da", govori Kukoč pa dodaje:

"Vjerujem u sebe i znam što mogu. Drago mi je da sam se vratio u hrvatski nogomet, nije me briga koja je liga, mogla je biti i treća liga. Sramota je odustati, ostati kući i ništa ne raditi. Iskreno i mogao sam, imam za jesti i imam krov na glavom, ali nisam taj, želim dati svoj doprinos, živim za nogomet. To je moj život."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.