Toni Nadal: Đoković je kvario zabavu. Nikad neće biti voljen kao Rafa ili Federer

Foto: EPA-EFE

SRPSKI tenisač Novak Đoković ponovo je na vrhu ATP ljestvice. Nakon što je prošle godine deportiran iz Australije, ove je osvojio svoj deseti Australian Open te ukupno 22. Grand Slam naslov, čime se izjednačio s Rafaelom Nadalom na vječnoj ljestvici. Ipak, Nadalov stric Toni smatra kako srpski tenisač nikad neće biti popularan kao preostala dva igrača iz velike trojke.

"Problem je što se Novak pojavio u vrijeme kada je već bilo uspostavljeno rivalstvo između Federera i Nadala i ljudi su voljeli gledati njihove duele. Đoković je bio novi klinac koji je na neki način kvario zabavu. Također, njegovo ponašanje na terenu zna biti problematično i to su razlozi zbog kojih nikada neće biti voljen kao Roger ili Rafa", rekao je Nadal.

Zasmetalo mu je i to što se Đoković žalio da se na njega sumnja kad se ozlijedi, a drugi uvijek ispadnu žrtve. "Ne treba neka posebna pamet da se zaključi da se to 'drugi' odnosi na Rafaela jer je on bio jedini povrijeđen igrač među kandidatima za titulu na Australian Openu. Bez obzira na sve, Đoković je veliki prvak i uvijek smo bili u korektnim odnosima s njim", zaključio je Toni Nadal.