Torcida transparentom poslala poruku poljskim navijačima. Evo što je pisalo na njemu

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

HAJDUK je na Poljudu pobijedio Varaždin 5:0 i plasirao se u polufinale SuperSport Hrvatskog kupa. Golove su zabili Ismael Diallo u 43., Filip Krovinović iz slobodnog udarca u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, Laszlo Kleinheisler u 64., Josip Elez u 67. i Marko Livaja s 11 metara u 72. minuti.

Do samog kraja prvog poluvremena gosti su bili puno bolja momčad. Dvaput su pogodili prečku, ali Hajduk je imao puno sreće i u završnici prvih 45 minuta zabio golove i riješio dvoboj. Varaždinci u nastavku praktički nisu ni izašli na teren i doživjeli su težak poraz. 

Splitska Torcida čestitala rođendan poljskoj Torcidi

Torcida, navijačka skupina Hajduka, tijekom utakmice izvjesila je transparent na kojem je pisalo: "Sve najbolje našoj braći, vladarima Gornje Šleske, povodom njihove 25. obljetnice - Torcida Gornik, sretan rođendan!"

Navijači splitskog kluba tako su čestitali rođendan navijačima poljskog kluba Gornik Zabrze, čija se navijačka skupina također zove Torcida. Hrvatskog i poljskog prvoligaša, koji se nalazi na sedmome mjestu tamošnje Ekstraklase, vežu prijateljski odnosi.