Trabzonspor potvrdio rastanak s Bjelicom. Napisali su mu samo jednu riječ za kraj

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NENAD BJELICA više nije trener Trabzonspora, potvrdio je klub objavom na društvenim mrežama. Turski mediji navode da će ga zamijeniti Abdulah Avci, koji je vodio Trabzonspor od 2020. do ožujka kada se povukao zbog osobnih razloga. Pod Avcijevim vodstvom klub je osvojio jedno tursko prvenstvo i dva naslova u superkupu.

Turski mediji objavili su i da Bjelica želi isplatu dogovorenih primanja do kraja ugovora, ali i da je klub s njim postigao dogovor da mu se isplate plaće do kraja sezone. U pitanju je iznos od 1.6 milijuna pa su brzo izračunali da je po vođenju utakmice bio plaćen 200.000 eura.  

Sporazumni raskid ugovora

"Ugovor između kluba i našeg trenera Nenada Bjelice, koji je vrijedio do 31. svibnja 2025., sporazumno je raskinut", napisali su iz kluba uz potvrdu vijesti, a nekoliko minuta kasnije na društvenoj mreži X objavili njegovu fotografiju i napisali tek: "Hvala."

Bjelica je Trabzonspor vodio u osam susreta u ovoj sezoni, uz učinak od po četiri pobjede i poraza. Momčad je ostavio na sedmom mjestu ljestvice, s 12 bodova zaostatka za vodećim Fenerbahčeom. Britanski TEAMtalk u svojoj ekskluzivi jučer je napisao da je Bjelica postao kandidat za preuzimanje škotskog velikana Rangersa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.