LIGE PETICE

Trener Benfice o zvijezdi Cityja: Nezahvalan je, to je najgora ljudska mana

Foto: EPA-EFE

ZVIJEZDA Manchester Cityja Bernardo Silva putem Instagrama je objasnio zašto vjeruje da njegov matični klub Benfica treba novog predsjednika.

Pohvalio je trenutnog predsjednika Luísa Filipea Vieiru, no napomenuo je da se klub previše opustio zadnjih godina i da mu nedostaje ambicije.

Trener Benfice Jorge Jesus vjeruje kako Silva ovako iskazuje svoju nezahvalnost.

"Godinama nisam htio pričati o Bernardu Silvi jer je loše govorio o meni, ali u redu. Sada isto govori o predsjedniku koji mu je pomogao da naraste kao igrač, koji nastavlja osiguravati bolje uvjete mladim ljudima da odu u bolje klubove. To je vrlo nezahvalno. To je najgora mana, biti nezahvalan. Možeš imati drugačije ideje, no ne možeš biti nezahvalan. Ja sam priključio Bernarda Silvu Benfici. Krenuli smo na pripreme i onda me pitao: 'Gospodine, koje su vaše ideje za mene? Želim znati hoću li igrati.' Odgovorio sam mu: 'Kako misliš igrati? Hoće li Nico Gaitan izaći iz prve postave zbog tebe, Salvio? Što želiš od mene?' Tražio me da ga pustim jer ima dogovoren ugovor s drugim klubom gdje bi zaradio 20 puta više i tako pomogao svojoj obitelji. Rekao sam mu da ide pričati s predsjednikom", priča Jorge Jesus.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.