Trener Borussije izvadio Reusa iz igre usred debakla. Pogledajte kako je reagirao

Screenshot: Sportklub

BAYERN se jučer vratio na vrh ljestvice njemačkog prvenstva uvjerljivom domaćom pobjedom 4:2 u velikom derbiju protiv Borussije iz Dortmunda. Susret je uvelike usmjerio veliki kiks vratara Borussije Kobela iz 13. minute. Upamecano je tada pokušao okomitom loptom uposliti Sanea, Kobel je pročitao to dodavanje, istrčao s vrata, ali onda i promašio loptu, koja je završila u mreži.

Na kraju je taj pogodak upisan kao autogol Kobela. Bayern je iskoristio zbunjenost Borussije u narednim minutama te s dva gola Thomasa Müllera u 18. i 23. minuti, kada se dva puta našao na pravom mjestu u pravo vrijeme, pobjegao na nedostižnih 3:0. Početkom nastavka Bayern je odigrao još jednu sjajnu akciju, koju je u 51. minuti Coman pretvorio u pogodak za 4:0. Do kraja dvoboja Borussia je uspjela ublažiti poraz golovima Cana iz kaznenog udarca u 72. minuti i Malena u 90. minuti.

 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ REAKCIJU REUSA

Posebna priča nakon utakmice razvila se oko situacije iz 61. minute susreta kad je trener Borussije Edin Terzić iz igre izvadio Marca Reusa. Njemački nogometaš je izašao iz igre i sjeo na klupu, a onda je iskalio svoj bijes na boci i udario po klupi očito nezadovoljan što je morao izaći iz igre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.