Ligue 1

Trener Bresta: Dobivam erekciju od pomisli da Messi dođe u našu ligu

Foto: Guliver Image

TRENER Bresta Michel Der Zakarian izjavio je da osjeća "erekciju" od pomisli da će Lionel Messi potpisati za Paris Saint-Germain i zaigrati u Ligue 1.

Brest je večeras u gostima remizirao protiv Lyona 1:1 u 1. kolu Ligue 1, a nakon utakmice Der Zakarian je dobio pitanje o sve izvjesnijem dolasku Messija u PSG.

"To bi bilo izvanredno"

"Neću biti pristojan u ovom slučaju, dobivam erekciju od pomisli da on dolazi. Govori se da nam je liga sranje, ali ako dovedemo takvog igrača, to bi bilo izvanredno", izjavio je trener Bresta.

Messi je proteklog četvrtka doznao da ne može produljiti ugovor s Barcelonom, a javnosti će se sutra u 12 sati obratiti na Camp Nouu. Vjerojatno će tada reći ime novog kluba. Još ranije su francuski mediji objavili da je Messi zatražio 48 sati od PSG-a kako bi objavio prelazak u taj klub. 

Razlog dvodnevne šutnje krije se u tome što Messi želi da barem malo prođe šok koji je njegov odlazak izazvao kod navijača Barcelone, kluba u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru.

Francuski velikan mu nudi 35 milijuna eura godišnje, računajući i bonuse. Ugovor bi trajao do ljeta 2023. godine uz opciju produljenja, objavio je Fabrizio Romano.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.