HNL KLUBOVI NA PRIPREMAMA

Trener Croatije iz Zmijavaca nakon remija s Hajdukom: Teške su nam noge

Foto: Ivica Čavka/Dalmatinski portal

HAJDUK je protiv Croatije iz Zmijavaca odradio drugi test u sklopu priprema za proljetni dio sezone. Igrala se prijateljska na glavnom terenu poljudskog stadiona, a susret je završio 1:1.

Trener Croatije iz Zmijavaca Vik Lalić nakon remija s Hajdukom dao je izjavu u kojoj je pojasnio kako pripreme utječu na njegovu momčad. 

"Nama je danas šesti dan priprema, teške su noge. Cilj nam je Dragovoljac 14. veljače, prema toj utakmici se tempiramo. Kao i Hajduk idemo deset dana u Postire, nadam se da će nas tamo poslužiti vrijeme", rekao je Lalić pa dodao:

"Moja momčad voli igrati, hoće igrati. Treba zahvaliti trenerima Karoglanu koji je sada u Hajduku, i Režiću. Nije mi bilo teško nastaviti taj niz. Velika stvar za klub je da ti kao trener dođeš i dobiješ sve treninge i sva testiranja u zadnje tri godine, nažalost znam da toga nema u Hajduku. To je klub koji se polako i sigurno razvija u pravog drugoligaša, nadam se da ćemo tu ostati, a ako budemo imali uvjete i da ćemo jednog dana ići u Prvu ligu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.