FEYENOORD - DINAMO

Trener Feyenoorda najavio odlazak. O Dinamu je rekao samo jednu rečenicu

Foto: EPA

DINAMO danas od 18:55 gostuje u Rotterdamu kod Feyenoorda u 5. kolu grupne faze Europa lige i treba bod kako bi osigurao plasman u šesnaestinu finala.

Feyenoord dominira u domaćem prvenstvu, u kojem je neporažen u posljednje 24 utakmice, u kojima je sakupio 17 pobjeda i sedam remija, ali u Europa ligi ima samo pet bodova iz četiri utakmice i visi mu prolazak skupine.

No pitanje je koliko su u Feyenoordu fokusirani na večerašnju utakmicu. Na medijskoj konferenciji na kojoj je trebao najaviti susret trener Dick Advocaat praktički uopće nije govorio o Zagrepčanima, nego je najavio odlazak s klupe na kraju sezone.

"Sljedeći mjeseci bit će moji posljednji u ulozi klupskog trenera. Feyenoord je zaista sjajan klub za kraj duge i lijepe karijere i nadam se da ćemo prije toga napraviti još lijepih stvari. Kad nam se vrate brojni ozlijeđeni igrači, još možemo imati vrlo dobru sezonu", rekao je 73-godišnji Advocaat, bivši izbornik Nizozemske, UAE-a, Južne Koreje, Belgije, Rusije i Srbije.

Rekao je i da njegove igrače ova odluka neće dekoncentrirati jer za nju znaju već neko vrijeme, a o utakmici s Dinamom govorio je vrlo kratko.

"Njima je dovoljan i bod, uvjeren sam da će se tako i postaviti te čekati naše pogreške", rekao je Advocaat.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.