Trener PSG-a novinarima: Žao mi je, neću odgovoriti na vaše pitanje

Foto: EPA

PSG i Marseille u nedjelju od 20:45 u 11. kolu igraju derbi francuskog prvenstva. Parižani, na čijoj je klupi trener Christophe Galtier, nalaze se na prvom mjestu s 26 bodova, dok je Marseille trenera Igora Tudora treći s tri boda manje. Između njih je Lorient s 25 bodova.

"Vi mediji se uopće ne bavite nogometom. Iskrivljujete moje riječi i radite po svome, kao da ne vjerujete onomu što vam govorim. Nisam ovdje da bih komentirao glasine", rekao je Galtier, koji je ovog ljeta preuzeo parišku momčad. Podsjetimo, posljednjih se dana ponovno spominje da Kylian Mbappe želi napustiti klub, i to već u siječnju, nakon što je ljetos potpisao novi ugovor.

Osim toga, Mediapart je objavio kako je vodstvo PSG-a angažiralo ljude za stvaranje lažnih Twitter profila na kojima se trebalo kritizirati Mbappea zbog spomenute najave odlaska te propitivati je li trebao biti proglašen najboljim igračem francuskog prvenstva.

"Naravno da sam razgovarao s Kylianom. Ali ne o temama koje vas zanimaju"

Mbappe je u međuvremenu poručio da želi ostati u Parizu. "Naravno da sam razgovarao s Kylianom, ali ne o temama koje vas zanimaju. Pričali smo o utakmici s Benficom u Ligi prvaka (1:1), u kojoj je on bio najbolji", odgovorio je Galtier na pitanje o glasinama o Mbappeu pa nastavio:

"PSG ove sezone još nije izgubio ni u jednom natjecanju, a Marseille je također impresivan. Vas to, očito, ne zanima. Ne držim prodike, već sugeriram kako bismo trebali razgovarati o nogometu. Žao mi je, ali neću odgovoriti na vaše pitanje o glasinama, to me ne zanima. Potvrđujem da je atmosfera u svlačionici bolja nego što se može pročitati u vašim tekstovima."