Trener Qarabaga: Došli smo u Zagreb napraviti prvi korak prema Ligi prvaka

Foto: EPA

TRENER Qarabaga Gurban Gurbanov najavio je utakmicu s Dinamom u Maksimiru. Susret je na rasporedu u utorak od 21 sat, a radi se o prvoj utakmici dvomeča play-offa za ulazak u ligašku fazu Lige prvaka. U igri je mjesto u eliti, ali i nagrada od oko 35 milijuna eura.

"Dinamo je velik klub, velike tradicije i očekujem dobru utakmicu. Mi želimo u Ligu prvaka i došli smo u Zagreb napraviti prvi korak na tom putu.Spremni smo, imamo ozlijeđenih igrača, ali nije to presudno jer i bez njih imamo kvalitetu za dobar rezultat. Veliki sam optimist jer znam naše sposobnosti i vjerujem da možemo ostvariti taj cilj", rekao je Gurbanov pa usporedio Dinamo i Ludogorec:

"Mogu reći da se radi o dvije različite momčadi, bit će to drugačija utakmica. Inače, fizički smo u jako dobrom stanju, sve smo bolji. Iz utakmice u utakmicu rastemo i očekujem da u Zagrebu budemo još bolji nego protiv Bugara. Dinamo je odlična momčad, s puno iskustva u Europi, zato imamo veliku odgovornost, jer ovo je play-off Lige prvaka. Svaki suparnik je u ovoj fazi težak, Dinamo će imati podršku i sjajnih navijača, ali svejedno od nas očekujem da odigramo dobru utakmicu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.