Trener Rijeke nakon debakla prozvao igrače: Nekima glave nisu tu

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

NAKON remija na Rujevici, Rijeka je u uzvratnoj utakmici doigravanja za Konferencijsku ligu doživjela poraz rezultatom 5:0 protiv Olimpije u Ljubljani. Viceprvak Hrvatske je tako na Stožicama ubilježio najteži europski poraz u povijesti. Igra ekipe Radomira Đalovića bila je sramotno loša i Rijeka je zasluženo deklasirana. Utakmicu je komentirao Radomir Đalović, trener Rijeke.

"Noćna mora. Ispričavam se svima kojima Rijeka nešto znači. Izgledalo je kao da igramo s Real Madridom. Obrana koja u prvenstvu nije dobila gol, primila ga je u drugoj minuti. Nitko od igrača ne može vjerovati što im se dogodilo. Što sam rekao na poluvremenu? Da pokažu da su muškarci, da naprave faul! Nekima glave nisu tu. Franjo Ivanović je odigrao posljednju utakmicu, riskirao je transfer i karijeru. Želio je, ali u glavi nije bio tu", rekao je Đalović.

Đalović: Ovo je bio košmar

Dvostruki strijelac za Olimpiju bio je Thalisson, a po jedan gol zabili su Raul Florucz, Dino Kojić i Pedro Lucas. Rijeci u nedjelju slijedi utakmica protiv Dinama u SuperSport HNL-u.

"Dinamo? Ako igrači sami ne mogu naći motiv i pokazati da je ovo bio košmar… Ne možeš igrati najvažniju utakmicu i gubiti u prvoj minuti. Možda nam nedostaje jedan karakterniji igrač koji može sve držati na okupu. Od napadača sada imamo samo Andrića, kojem još treba vremena. To nije poraz sportske politike. Dogodio se Obregon, a nije se znalo da će Ivanović otići. Ali uvjeren sam da će klub naći drugog napadača", dodao je trener Rijeke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.