Trener Rudeša: Motivacija nije moj posao. Neka ne igra onaj tko nije motiviran

Foto: Igor Soban/PIXSELL

RUDEŠ i Slaven Belupo igraju prvu utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a u petak od 18 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. Rudeš je najlošija momčad lige, ima samo jedan bod nakon 11 utakmica. Slaven je s novim trenerom Royem Ferenčinom počeo igrati dobro te ima dvije pobjede u nizu. Uoči utakmice oglasio se trener Rudeša Toni Golem.

"Dečki na treninzima izgledaju dobro, trening mora uvijek štimati. A što se motivacije tiče, mislim da to ne bi trebao biti trenerov posao na ovom nivou. Jer ako nekome nije motiv igrati Ligu 10, onda jednostavno nema tu što raditi", rekao je uoči utakmice trener Rudeša.

"Čudi me da je Hoxha još uvijek igrač Slavena"

"Nadamo se, vjerujemo, da je došlo vrijeme za prvu pobjedu. Momčad je pri dnu tablice, ali s dolaskom novog trenera dobila je novu energiju, ima svoju kvalitetu. Znamo gdje su najopasniji. Prvo ime njihove ekipe je Hoxha, koji stvarno dobro igra. I nerealno mi je da je on još uvijek igrač Belupa s obzirom na njegove prezentacije.

Imamo plan kako igrati protiv Belupa, gledali smo ih dosta, dignuli su se s dvije domaće pobjede, uzeli su šest bodova i sigurno dolaze sa željom bodove uzeti i kod nas. No mi ćemo napraviti sve da napokon bodovi sjednu na naš konto", rekao je Golem.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.