Trener Rudeša: Vezan sam za Hajduk, bio sam trener tamo. To je nešto posebno

Foto: Robert Anić/PIXSELL

RUDEŠ u 14. kolu SuperSport HNL-a gostuje kod Hajduka. Trenutno zadnja momčad prvenstva, sa svega tri osvojena boda, pokušat će iznenaditi Hajduk koji među ostalima neće moći računati ni na Marka Livaju i Filipa Krovinovića. Susret je na konferenciji za medije najavio Rudešov trener Toni Golem, rođeni Splićanin koji je u Hajduku u dva navrata radio kao pomoćni trener, dok je ove godine bio trener juniora, a onda je u rujnu otišao baš kako bi preuzeo Rudeš.

"Idemo na Poljud odigrati jednu dobru utakmicu, u dobrom smo tonusu. Oni imaju problema sa svojim izostancima, mi sa svojima, ali imamo se za što hvatati na račun posljednjih par utakmica. Imamo sve preduvjete da dolje pružimo dobar otpor i pokušamo uzeti bod ili možda čak i nešto više", rekao je Golem pa dodao:

"Emocijama sam uvijek vezan za Hajduk, rođen sam u Splitu, prošao školu, bio tamo trener, naravno da je to nešto posebno. Ali ja sam svojevoljno napustio juniore, idem dolje kao trener Rudeša i napravit ću sve da se vratimo s kojim bodom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.