Trenera Manchester Uniteda pitali o Ronaldovu transferu. Rekao je samo jednu rečenicu

Foto: Profimedia

MANCHESTER UNITED u nastavak sezone nakon Svjetskog prvenstva u Kataru i rastanka s Cristianom Ronaldom nanizao je tri pobjede bez primljenoga gola. Nakon Burnleyja u EFL kupu (2:0) i Nottingham Foresta u prvenstvu (3:0) na Old Traffordu, na Staru godinu pobijedio je na premierligaškom gostovanju kod Wolvesa 1:0 golom Marcusa Rashforda.

Ispostavilo se da je United proigrao bez Ronalda, koji je dan ranije s Al Nassrom potpisao najbogatiji ugovor u povijesti nogometa za 500 milijuna eura za dvije i pol godine. Nakon pobjede nad Wolvesima za komentar su pitali Unitedova trenera Erika ten Haga, kojeg je Ronaldo žestoko kritizirao i tako isprovocirao raskid ugovora.

Kratko i jasno

Ali Nizozemac je komentar sveo na samo jednu kratku rečenicu. "Ne govorim o prošlosti, idemo razgovarati o budućnosti", rekao je Ten Hag i nakon toga govorio samo o utakmici i napretku na ljestvici Premier lige.

"Napravili smo dobar korak naprijed. Prvi put smo među četiri, ali to ne znači ništa jer je još puno toga ispred nas. Moramo ići utakmicu po utakmicu i doći u poziciju da nešto osvojimo", upozorio je trener Uniteda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.