Tudor: Nikad nisam zadovoljan, uvijek nastojim rasti i ići prema naprijed

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Lazija i Juventusa igrat će danas uzvratnu utakmicu polufinala talijanskog kupa. Rimska momčad pod vodstvom Igora Tudora pokušat će nadoknaditi 0:2 iz prvog ogleda i plasirati se u utakmicu za naslov u koju će i pobjednik drugog polufinala u kojem se sastaju Atalanta i Fiorentina.

Juventusova momčad nije u dobroj formi. Pobijedila je u tek dvije od posljednjih 12 ligaških utakmica, a jedan od tih poraza nanio joj je i Lazio u debitantskoj utakmici Tudora na klupi. Hrvatski trener rimskog sastava najavio je ogled protiv torinskog tima.

"Pred nama je važna utakmica jer igramo za finale protiv jake momčadi i uz rezultat koji za nas nije povoljan. Morat ćemo do samog kraja dati sve od sebe kako bismo pokušali proći. Moramo vjerovati i moramo odigrati savršenu utakmicu. Ne smijemo griješiti, to je cilj. Vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je Tudor te odgovorio na pitanje koliko će mu biti potrebno da se vidi "pravi" Lazio.

Tudor: Otkako sam došao igramo dobro

"Teško je govoriti u postocima, ali otkako sam došao dobro igramo. Nikad nisam zadovoljan, uvijek nastojim rasti i ići prema naprijed, a kako ja rastem, tako vidim i zadovoljstvo kod igrača. Na pravom smo putu."

"Analiziramo pogreške koje smo napravili, primili smo neke golove nakon njih. Nije lako sve popraviti, ali treba raditi na pojedinim aspektima igre kako bi se oni poboljšali. U tom radu možda se izgubi i nešto na drugoj strani. Radimo i na hrabrosti, želimo da više igrača ulazi u suparnikov šesnaesterac u pojedinim situacijama. To ovisni o karakteristikama igrača. Slijedi nam utakmica kakvu svi vole igrati, motivacija ja maksimalna i meni je lakše pripremiti igrače", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.