Tudor odbio olakšati Manchester Unitedu. Vraća mu igrača s kojim ne zna što bi

Foto: EPA

FABRIZIO ROMANO je danas objavio da će se Eric Bailly (29) vratiti u Manchester United na kraju sezone. Ovu sezonu provodi na posudbi u Marseilleu koji trenira hrvatski stručnjak Igor Tudor, ali nije zadovoljio pa francuski klub neće iskoristiti opciju otkupa njegovog ugovora.

Osim Romana, ovakav rasplet ranije je najavio lokalni portal La Provence, koji je istaknuo kako reprezentativac Obale Bjelokosti nikada nije opravdao minute koje je dobio od dolaska u Marseille, ali i da mu je na tom putu veliki problem bio veliki broj ozljeda.

United ne zna što s njim

Ove sezone je Bailly sakupio 19 nastupa, a odrađivao je i suspenziju od sedam utakmica zbog kung-fu prekršaja na utakmici francuskog kupa. Nakon toga je odigrao groznu partiju protiv PSG-a i potpuno izgubio Tudorovo povjerenje.

United ga također ne vidi u svojim planovima i ne zna što bi s njime. La Provence piše kako su se u Manchesteru nadali da bi ga Marseille mogao otkupiti i riješiti ih briga, ali ovako će sami morati tražiti način da se riješe igrača kojeg su 2016. godine platiti 38 milijuna eura Villarrealu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.