3.HNL

U 3. HNL sucu prijetili smrću, smijenili su i spikera koji je vrijeđao igrače

Screenshot: Twitter

NA utakmici Graničara iz Đurđevca i Tehničara i Cvetkovca u 3.HNL Sjever došlo je do incidenta sličnog onom iz Ivanbegovine o kojem smo pisali prije dva dana

Navijači su osigurali da sudac i delegat imaju pune ruke posla, a sve je opisano u izvještajima. Čak sedam igrača dobilo je žuti karton, a njih trojicu glavni sudac je i isključio.

Ne samo to, predstavnici domaćeg kluba morali su odstraniti i spikera sa svog mjesta već u 25. minuti nakon niza uvreda na račun protivničke momčadi, ali on je s tribina nastavio u istom tonu.

Ipak, posebno su raspoloženi bili igrači Graničara koji su dobili pet žutih i dva crvena kartona, a uz sve to su nekoliko puta vrijeđali suca. Posebno vatreno bilo je nakon prvog crvenog kartona za igrače Graničara.

Teške uvrede za suca 

Nakon isključenja, napuštajući teren za igru, unio se u lice drugom pomoćnom sucu te se obratio riječima: "Ubit ću te, mamu vam jebem."

Nakon toga obratio se sucu utakmice riječima: "A tebi ću, govno varaždinsko, razbiti cijeli auto i sram vas može biti.". 

Isto je bilo u 90. minuti kada je pocrvenio i drugi domaći igrač. Nakon isključenja igrač je psovao riječima:

"'Najebat ću ti se majke krvave, vidjet ćemo se kod auta, kretenu jedan glupi". Zatim je naslanjajući svoj kažiprst na sučevo lice, obratio sucu riječima, '"razbit ću te vani'", navodi se u zapisniku. 

Tehničar je na kraju slavio s 3:1. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.