lige petice

Bizarna isprika Arsenalove zvijezde: Trebao sam biti pametniji, oprostite

Foto: Profimedia

ARSENALOV veznjak Thomas Partey proživio je nevjerojatna dva dana. U utorak je s Ganom ispao u skupini Afričkoga kupa nacija, a jučer navečer je s Arsenalom ispao iz Liga kupa. Ne samo da je ispao, nego je u toj utakmici dobio dva žuta kartona zbog čega je morao ranije u svlačionicu.

No, Partey nije morao hitno letjeti iz Kameruna u Englesku, ali je želio biti na raspolaganju Arteti uoči važne utakmice polufinala Liga kupa protiv Liverpoola. Ganski reprezentativac stavio se na raspolaganje klubu, a Arteta ga je zaista trebao jer ga je stavio u igru u 74. minuti kod vodstva Liverpoola 1:0.

Liverpool je tri minute kasnije zabio i drugi gol, a nesretni Partey je u 87. minuti dobio prvi, a dvije minute kasnije i drugi žuti karton. No, iako mu je malo tko to mogao zamjeriti budući da je samo dva dana ranije bio na drugom kraju svijeta, Partey je zaključio da se mora ispričati navijačima.

Volim svoj klub i zemlju

"Potpuno preuzimam odgovornost za sve što se dogodilo i prihvaćam sve kritike. Trebao sam biti pametniji i ne raditi takav prekršaj kad sam već imao žuti karton. No ja sam takav igrač koji gine za svaku loptu. Volim svoj klub, volim svoju zemlju, ali stvari nekad ne idu kako planiramo", napisao je Partey na Instagramu i dodao:

"Strašno sam želio pomoći Arsenalu da uđe u finale, ali nisam uspio i zbog toga se ispričavam. Meni je nogomet sve, na terenu dajem sve od sebe i trudit ću se biti još bolji kako bih ispravio ovo što sam napravio."

Engleski mediji Parteyjevu ispriku nazvali su bizarnom i upozorili da je to još jedna u nizu javnih isprika igrača za ono što se dogodilo na terenu. Bruno Fernandes se nedavno u podužoj poruci ispričavao navijačima zbog promašenog penala protiv Aston Ville što je okarakterizirano kao pretjerivanje budući da su porazi sastavni dio sporta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.