U Premier ligi oboren rekord zaraženosti koronavirusom. Dosad odgođeno 15 utakmica

Foto: Zac Goodwin/Guliver Image

PREMIER LIGA je objavila da je u ovom natjecanju oboren rekord zaraženosti koronavirusom, nakon što su u proteklih sedam dana objavljena 103 pozitivna slučaja među igračima i članovima stručnih stožera.

Od ponedjeljka (20. prosinca) do nedjelje (26. prosinca) testirano je 15.186 igrača i članova stručnih stožera Premier lige, a zaražene su 103 osobe, što je rekord natjecanja.

Ranieri razmišlja da izvede U23 momčad

Zbog velikog broja pozitivnih slučaja, do sada je već odgođeno 15 utakmica, a trener Watforda Claudio Ranieri izjavio je da će možda morati izvesti U23 momčad na teren protiv West Hama ovog utorka.

"Teško je reći jesmo li sto posto spremni. Kad sretneš igrače samo na jednom treningu, teško je raditi. Neki igrači su propuštali treninge i mislim da ne mogu igrati 90 minuta", rekao je Ranieri.

Gerrard i Vieira pozitivni na koronavirus

Jučer je bio čuveni Boxing Day, kada se u Premier ligi igraju ligaške utakmice, ali tri susreta se nisu odigrala: Liverpool - Leeds, Wolves - Watford i Burnley - Everton.

Među brojnim zaraženim igračima i trenerima u Premier ligi, nalaze se i Steven Gerrard (trener Aston Ville) i Patrick Vieira (trener Crystal Palacea), koji jučer nisu mogli biti na klupama svojih momčadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.