U prodaju dolazi novi album sa sličicama o hrvatskoj reprezentaciji

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

OD UTORKA bi se u prodaji trebao naći album sa sličicama naziva "Vatreni put", svojevrsna enciklopedija hrvatske nogometne reprezentacije i svih natjecanjama koje smo pratili posljednjih 30-ak godina, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS). Album će sadržavati pregled utakmica, izbornika i igrača kroz godine, počevši od prve utakmice u listopadu 1990. protiv SAD-a pa do nastupa u Ligi nacija 2023. 

Album Vatreni put ima 82 stranice, u njemu je 370 sličica s jedinstvenim QR kodovima, od toga 74 na holografskom materijalu (52 su zlatne sličice), a u njemu će se pronaći fotografije hrvatskih sportskih fotografa Radiše Mladenovića, Roberta Beloševića, Siniše Hančića, Matka Biljka i Drage Sopte.

Kvizovi, nagrade, odabir najbolje postave Hrvatske

Prvi put na tržištu dostupna je digitalna platforma, osmišljena kao spoj napredne tehnologije i zanimljivih sadržaja. Skeniranjem QR kôda, dostupnog u albumu, ulazi se u digitalnu nogometnu galaksiju. Tamo sve kolekcionare očekuje mnoštvo vrijednih nagrada i dodatnih sadržaja koji će činiti pravu poslasticu istinskim nogometnim fanovima. 

Svaka sličica sadrži jedinstveni QR kôd koji nakon skeniranja otkriva poseban sadržaj. U aplikaciji čekaju kvizovi koji će donositi nagrade. Svi sakupljači sličica imaju priliku glasati za najbolju postavu hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena, birajući između legendarnih igrača za svaku poziciju. 

Kustić: Uvjeren sam da će 'Vatreni put' pronaći put do kolekcionara i navijača hrvatske nogometne reprezentacije

"Iznimno sam zadovoljan činjenicom da izlazi album sa sličicama posvećen uspješnoj povijesti hrvatske nogometne reprezentacije. On nije samo kronika puta Vatrenih od povijesne utakmice protiv SAD-a do najvećih uspjeha osvajanjem četiriju medalja, već i ono što ostaje u naslijeđe generacijama koje tek dolaze.

Uvjeren sam da će 'Vatreni put' pronaći put do kolekcionara i navijača hrvatske nogometne reprezentacije koji će se tako još jednom prisjetiti veličanstvenih dosega Vatrenig kroz povijest", rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.