Lige petice

U PSG-u nije bio ni na klupi, a sada je čudesnim golom pokazao koliki je majstor

Screenshot (Youtube)

"BOLI me kada vidim što mu rade u Parizu. Pa on je talentiran koliko i Messi", rekao je prošle godine Karim Benzema o Hatemu Ben Arfi s kojim je bio kadetski prvak Europe 2004. godine. 

Ben Arfa je u PSG stigao kao pojačanje, ali je od travnja 2017. godine bio u drugom planu i na tribinama Parka prinčeva. Zbog velike plaće koju je imao u PSG-u nije htio otići unatoč neigranju. 

France Football otkrio je da je razlog neigranja Ben Arfina šala sa šeikom Al Thanijem o tome koliko je teško doći do predsjednika kluba Al Khelaifija. Čelnika PSG-a šalom, koju France Football precizno ne otkriva, toliko je naljutio da je ovaj odlučio kako Ben Arfa više nikad neće zaigrati za pariški klub. Navodno se rugao i tadašnjem Unaiju Emeryju kojeg je imitirao kako loše govori francuski jezik. Njegove šale svidjele su se suigračima, ali ne i treneru.

Na kraju prošle sezone mu je istekao ugovor i stigao je u Rennes gdje je jedan od glavnih igrača. Na posljednjoj utakmici protiv Angersa (3:3) pokazao je ono o čemu je Benzema ranije govorio.

U stilu Messija dvadesetak sekundi je čuvao loptu i driblao čuvare od centra do suparničkog gola. Nakon što je iz igre izbacio čak petoricu suparnika gurnuo je u priliku Nianga, ali i nastavio trčati prema golu. Niang je vidio njegovu kretnju, odigrao mu loptu u peterac, a 32-godišnji Francuz rutinski zabio jedan od najljepših golova sezone.

Ben Arfinu majstoriju možete pogledati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.